Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou posa un servei d'autobús gratuït per apropar el Cós Blanc als barris

Aquest dissabte 3 de febrer, dos autobusos especials estaran disponibles per transportar els residents des dels barris perifèrics fins a la plaça Europa

Un servei especial d'autobús gratuït facilitarà l'accés al Cós Blanc Un servei especial d'autobús gratuït facilitarà l'accés al Cós Blanc AJUNTAMENT DE SALOU
Festa Major Redacció Infocamp
Dijous, 01 Febrer 2024 06:55

L'Ajuntament de Salou durà a terme una iniciativa inclusiva per a la Festa Major d'Hivern, amb l'objectiu de garantir que tots els residents, independentment del barri on visquin, puguin gaudir, accedir i participar en el Cós Blanc.

Entenent les dificultats de mobilitat que poden afrontar alguns veïns i veïnes, especialment aquelles persones que viuen en zones més allunyades del nucli urbà, s'ha previst un servei especial d'autobús gratuït per facilitar l'accés a aquest punt àlgid de la festa.

El dissabte 3 de febrer, dos autobusos especials estaran disponibles per transportar els residents des dels barris perifèrics fins a la plaça Europa, molt a prop del cor de la celebració.

Horaris

El primer servei sortirà a les 16:30 h i el segon a les 17:30 h, cobrint una ruta pensada per abastar àmpliament les zones residencials, incloent-hi la carretera de la Costa, pel carrer Replanells, la carretera del Far, la Urbanització Mirador i el Camí del Racó, passant pels Xalets de Salou.

Per a aquells que desitgin prolongar la seva estada i submergir-se en l'ambient festiu, el servei de tornada des de la Plaça d'Europa està programat per a les 22:00 h i les 23:00 h, assegurant, així, un retorn més còmode i segur al seu domicili.

 Amb aquesta iniciativa, es pretén que tothom visqui una experiència compartida que reforçarà encara més el sentiment i l'orgull salouenc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: