Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospitalet de l’Infant acull la novena Feria Rociera

La festa tindrà lloc aquest cap de setmana a la plaça dels Pins

Imatge d'arxiu d'una actuació musical a la Feria Rociera de l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu d'una actuació musical a la Feria Rociera de l'Hospitalet de l'Infant CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 16:39

L’Associació d’Amics de la Fira d’Abril de l’Hospitalet de l’Infant organitza la novena edició de la Feria Rociera. La festa començarà aquest divendres 20 d’abril, a les 20:30 hores, a la plaça dels Pins, amb l’encesa de l’enllumenat a càrrec de la regidora de Turisme, Elidia López, i la presidenta de l’Associació organitzadora, Blanca Redondo. Tot seguit, hi haurà diverses actuacions musicals.

L'endemà dissabte la festa continuarà, a les 12:00h, amb la ‘missa rociera’ i les diferents activitats preparades i, diumenge destaca, entre altres propostes, l’espectacle eqüestre. Durant els tres dies que durarà la celebració, es podran trobar una desena de casetes instal·lades a la plaça on es serviran menjars típics d’Andalusia al ritme de sevillanes.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, diverses entitats locals i empreses també col·laboren en l’organització de l’esdeveniment. Tot el programa d’actes es pot consultar al web municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: