Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les exposicions de vehicles clàssics protagonistes del 20è aniversari d'Epocauto

La fira tanca portes a Reus després d’un dia i mig d’activitat

Epocauto ha ocupat 6.500 m2 dedicats a l’exposició i venda de motos i cotxes clàssics Epocauto ha ocupat 6.500 m2 dedicats a l’exposició i venda de motos i cotxes clàssics FIRAREUS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Diumenge, 01 Març 2020 23:11

La fira del motor i vehicles clàssics de Reus, Epocauto, ha tancat avui les seves portes avui després d’un dia i mig dedicat als aficionats al motor i especialment als vehicles d’època. Epocauto ha ocupat 6.500 m2 dedicats a l’exposició i venda de motos i cotxes clàssics i ha comptat amb la presència de 14 clubs de la demarcació i gairebé una cinquantena d’expositors de sectors molt diversos que van des de la venda de cotxes i motos fins a peces i recanvis, miniatures, revistes, eines, antiguitats i asseguradores, entre d’altres.

De les activitats programades amb motiu del vintè aniversari d’Epocauto, destaca l’exposició '20 anys de pel·lícula' que ha tingut una molt bona acollida entre el públic assistent a la fira. Per la seva banda, la mostra de vehicles Ferrari també ha generat molt interès entre els visitants.

En el marc d’Epocauto, s’ha organitzat la Trobada d’Entitats del Motor (TEM), que s’ha dut a terme aquest matí i que enguany ha complert 10 anys. Aquest acte ha aplegat a aficionats als vehicles clàssics i ha comptat amb la presència de la regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès.

Com ja és habitual, la zona de l’auditori exterior s’ha convertit en un aparcament per a vehicles clàssics en el qual tots els visitants d’Epocauto que han vingut a la fira amb el seu cotxe clàssic, han pogut estacionar-lo sense cost.

L'activitat firal continuarà amb els preparatius per la Fira Km0 que es realitza el cap de setmana vinent i que està organitzada per una empresa externa. També hi haurà fira el cap de setmana del 14 i 15 de març, ja que firaReus acollirà l’11è Saló de la Mascota, Bestial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: