Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Prop de 1.200 visitants a la primera Fira de l’Ocupació del Baix Penedès

Han participat una trentena d’empreses i els 14 municipis de la comarca han col·laborat activament

Aquesta és la primera edició de la Fira de l’Ocupació del Baix Penedès i s'ha considerat un èxit Aquesta és la primera edició de la Fira de l’Ocupació del Baix Penedès i s'ha considerat un èxit CAMBRA TARRAGONA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Març 2020 17:03

La primera edició de la Fira de l’Ocupació i l’Emprenedoria del Baix Penedès s’ha estrenat amb un èxit rotund. Prop de 1.200 visitants i una trentena d’empreses van respondre, aquest dimarts 10 de març, a la convocatòria de la Cambra de Tarragona, la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès i l’Eina, aplegant-se a l’Hotel Nuba de Coma-ruga. De fet, la iniciativa ha estat molt benvinguda a la comarca, tant és així que els catorze municipis del Baix Penedès hi han col·laborat activament, el que explica també aquest excel·lent balanç.

La Fira de l’Ocupació del Baix Penedès arriba després de l’èxit de la Fira de l’Ocupació de Tarragona, la qual cosa posa de manifest la bona acollida d’una fórmula que pretén posar en contacte a empreses que necessiten contractar amb persones que busquen feina o volen canviar la que ja tenen.

La jornada va comptar, com a plats forts, amb les ponències d’Emilio Duró i Gonzalo Bernardos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: