Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova Fira de Santa Teresa del Vendrell manté les atraccions sense soroll

La zona d'atraccions s’ubicarà al pàrquing d’avinguda del Camp d’Esports i el sector de l'automoció a la plaça del Pèlag

La zona d'atraccions s’ubicarà al pàrquing d’avinguda del Camp d’Esports i el sector de l'automoció a la plaça del Pèlag (a la imatge) La zona d'atraccions s’ubicarà al pàrquing d’avinguda del Camp d’Esports i el sector de l'automoció a la plaça del Pèlag (a la imatge) AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 05 Octubre 2023 00:38

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, Àlex Barrera, ha anunciat que un any més les atraccions de la Fira de Santa Teresa s’ubicaran al pàrquing d’avinguda del Camp d’Esports.

La zona d’atraccions obrirà cada dia a partir de es 17 h i, com ja s’ha fet en altres edicions anteriors, s’han reservat dues franges horàries per gaudir de les atraccions sense soroll; és a dir, les atraccions funcionaran en silenci per tal que les persones, adults o infants, amb qualsevol tipus d’hipersensibilitat auditiva puguin gaudir d’aquest espai.

Els horaris concrets de les atraccions sense soroll seran: dijous 12 i divendres 13 d’octubre, de 17 h a 19 h. Àlex Barrera ha manifestat que “es tracta d’una iniciativa que cal seguir mantenint com a mostra d’una festivitat inclusiva i accessible per a tothom”.

L'automoció, a la plaça del Pèlag

D’altra banda, un any més, la plaça del Pèlag acollirà el sector de l’automoció on els visitants tindran l’oportunitat de conèixer les millors ofertes de vehicles nous, d’ocasió i de gerència.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: