Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba a Reus la Fira del Benestar amb activitats i tallers per a tots els públics

El certamen tindrà lloc el dissabte 11 de novembre a l'Espai Boule de Reus

La primera Fira del Benestar tindrà lloc aquest dissabte, 11 de novembre, a l'Espai Boule de Reus La primera Fira del Benestar tindrà lloc aquest dissabte, 11 de novembre, a l'Espai Boule de Reus CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Divendres, 10 Novembre 2023 22:20

La primera Fira del Benestar tindrà lloc aquest dissabte, 11 de novembre, a l'Espai Boule de Reus. Serà un esdeveniment dedicat a la salut i al benestar integral, amb entrada gratuïta, que permetrà descobrir una àmplia gamma de productes, serveis i activitats en aquest àmbit, tant des del punt de vista físic com emocional.

La fira es farà, de 10 del matí a 1 del migdia, i acollirà un gran nombre de tallers, en el que serà una bona oportunitat per aprendre i experimentar noves activitats relacionades amb el benestar i la salut. Així mateix, hi haurà estands que oferiran els seus productes i serveis: Viu l'ecològic, Em fa el pes, El árbol, La Dàlia, Xocosave, Trasquilón Perruquers (amb un taller d'autopentinats), Recuperation, Judit Mateu amb el seu nou llibre i Melassa Pastry. A més, hi haurà espais dedicats als més petits, on podran gaudir de manualitats i activitats divertides a càrrec de DS Formació. També s'oferirà un showcooking de torrons i panettone a càrrec de Xocosave.

Per assistir als tallers, i davant de la gran afluència de participants, cal reservar plaça per a assistir mitjançant el compte d'Instagram @espaiboule o el web www.espaiboule.cat.

La fira estarà amenitzada amb ballarins de l'Escola de Dansa del Centre de Lectura i música en directe de la mà de la violinista Astrid Torrente.

D'altra banda, per cortesia de Tomafoton Fotomarbis, hi haurà el primer videomaton 360 graus sense necessitat de plataforma de Tarragona, com també un fotomaton amb per emportar-se un record del dia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: