Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

FiraReus acollirà una jornada sobre tecnologia, tendències i talents aquest dijous

Serà a la Sala Gaudí i comptarà amb deu conferències dedicades a les tendències tecnològiques de cara al 2024

La Sala Gaudí de firaReus acollirà una jornada de tecnologia, tendències i talents La Sala Gaudí de firaReus acollirà una jornada de tecnologia, tendències i talents FIRAREUS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Desembre 2023 17:35

La Sala Gaudí de FiraReus acollirà una jornada sobre tecnologia, tendències i talents aquest dijous 14 de desembre, conduïda per la periodista i divulgadora TIC i presentadora del Popap de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès. En total, es faran deu conferències que parlaran sobre les noves tendències tecnològiques.

Horari

El dia s’iniciarà a les 9.15 h amb la benvinguda institucional a càrrec de Sandra Guaita, alcaldessa de Reus, i Pablo Mazón, president del clúster TIC. A les 9.30 h s’impartirà la primera conferència, sobre intel·ligència artificial, de la mà d’Enrique Pérez, Enterprise Account Manager de Google. A les 9.50 h, tindrà lloc la xerrada “Indústria 4.0 en el sector de productes de gran consum” amb Emili Anglès d’Industry 4.0 Development Lead Kellanova.

A les 10.10 h es parlarà sobre “gaming i nous entreteniments”, conduït per Òscar Soriano, CEO de Play the Game. A les 10.30 h arribarà el torn de la ciberseguretat amb Eric Baqué, Customer Security Manager de T-Systems. A les 10.50 h es procedirà a una pausa cafè.

La jornada es reprendrà a les 11.10 h amb una conferència sobre perspectives i far de la inversió en ecosistema emprenedor a càrrec de Roger Salvat, Bussines Development Manager de CaixaBank DayOne. A les 11.30 h es tractarà el 5G i 6G amb Sergi Figuerola, CTO d’I2CAT. A les 11.50 h, el CEO de Talent Swarm, Jim Novack, parlarà sobre el meta treball.

A les 12.10 h, tindrà lloc una xerrada sobre el present i futur de la computació quàntica a IBM, de la mà de Quantum Community Manager Engineer Lead de l’empresa. A les 12.30 h, serà el moment del diner digital en el segle XXI amb Montse Guàrdia, presidenta del Consell Social de la UPC. A les 12.50 h, tindrà lloc l’última conferència, serà sobre la digitalització de la mobilitat a càrrec de Jordi Ríos, CEO d’Etecnic.

A les 13.30 h es procedirà a cloure la jornada amb Gina Tost, secretària de Polítiques Digitals de la Generalitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: