Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fira de l’Oli nou de Tarragona entrega 825 euros i més de 50 litres d’oli al Banc d’Aliments

El Mercat Central ha acollit l’acte de donació dels diners i productes recaptats

Imatge de l'acte d'entrega al Mercat Central de Tarragona Imatge de l'acte d'entrega al Mercat Central de Tarragona DAVID OLIETE
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2024 15:34

Un any més, el Mercat Central de Tarragona ha acollit l’acte d’entrega de la donació solidària de la passada edició de la Fira de l’Oli nou DOP Siurana, celebrada a la Plaça Corsini de Tarragona els dies 24 i 25 de novembre de 2023. Es tracta d’un xec de 825 € recollits gràcies al vermut solidari del dissabte de la Fira i de més de 50 litres d’oli d’oliva verge extra. Tots ells han estat lliurats al Banc d’Aliments.

L’acte ha comptat amb la presència de la consellera de Comerç i presidenta de Mercats de Tarragona, Montse Adan; el president de la DOP Siurana, Antoni Galceran; el president del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Josep Maria Solanes; i la directora del Mercat Central de Tarragona, Mònica Garcia.

Nova edición solidària

Per vuitè any consecutiu, la Fira de l’Oli nou de Tarragona va ser solidària amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments. La recaptació del vermut del dissabte, un tastet elaborat per DEVITECA i acompanyat d’un gotet de vermut, s’ha lliurat íntegrament al Banc dels Aliments: 825 €. Aquesta iniciativa des de l’inici compta amb la col·laboració dels vermuts de la cooperativa de Montbrió del Camp (Montebrione) i d’Unió Origen (Or del Camp), i el suport del Gremi de Pagesos de St. Llorenç i St. Isidre en el muntatge i repartiment.

També s’han lliurat al Banc d’Aliments els lots d’oli d’oliva verge extra dels sortejos que no han estat recollits, 30 litres, i “oove” que ha cedit el CR i alguna cooperativa 24,5 litres més.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: