Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la fira Turismarket amb més de seixanta expositors

A més, en el marc del certamen, es desenvoluparà la 6a edició de la jornada 'Treballa al Turisme', aquest dimarts 20 de febrer, a firaReus

Imatge de la presentació de Turismarket a firaReus Imatge de la presentació de Turismarket a firaReus DIPUTACIÓ DE TARRAGONA
Fires i Congressos Abel Casanovas
Dilluns, 19 Febrer 2024 14:17

La firaReus ja està acollint, des d’avui 19 de febrer, la I edició de la Turismarket, el primer saló destinat a professionals del turisme i l'hostaleria de la demarcació. Els 62 expositors estaran a l’espai fins demà dimarts 20 de febrer per presentar les novetats del sector turístic i donar a conèixer els nous productes.

L’acte inaugural ha tingut lloc aquest matí a les mateixes instal·lacions i ha anat a càrrec del president de Foment del Treball Nacional, Josep Sánchez Llibre, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita i Berta Cabré, presidenta de la FEHT.

Cabré ha declarat que “avui és un dia per sentir-se orgullós, ja que es fa realitat aquesta fira que impulsa el sector turístic”. La presidenta ha destacat que el sector del turisme “està en constant evolució, per això Turismarket vol apropar aquesta evolució i innovació, a més de donar a conèixer els nous productes”. A més també ha volgut fer palesa “les ganes” amb les que els expositors arriben a aquesta cita.

Per la seva banda, Noemí Llauradó ha descrit als hostalers com “el motor de la comarca” i ha assegurat que “aquest esdeveniment demostra que el nervi del sector turístic continua en marxa”. Llauradó pronostica que la fira “serà un èxit, perquè els professionals esteu amb voluntat d’innovar i no conformar-se”. A més, destaca la voluntat de “consolidar el Turismarket en el calendari, que no sigui una flor d’estiu”.

En una línia similar s’ha expressat Sandra Guaita, que ha valorat “la capacitat de transformació i reinventar-se del sector turístic, tal com van demostrar en l’època de pandèmia”.

Per acabar, Josep Sánchez Llibre recalcat la importància dels empresaris turisme a Catalunya, perquè “els turistes valoren amb un 8 sobre 10 de satisfacció l’estança al nostre territori”. Llibre ha tancat tot dient que “queda inaugurada oficialment la Fira Turismarket”.

Treballa al turisme

Berta Cabré ha recordat que en el marc de Turismarket es desenvoluparà l’activitat Treballa al turisme, que vincula professionals que busquen treballar en el sector turístic amb una quarantena d’empreses que en cerquen. L’edició passada va comptar amb 1.500 participants. L’activitat tindrà lloc durant la jornada de demà.

Col·laboració amb la URV

La Universitat Rovira i Virgili ha col·laborat en aquesta primera edició del Turismarket. Durant aquests dies de fira, els estudiants de la Facultat de Turisme i Geografia de Vilaseca rebran docència a les instal·lacions del certamen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: