Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Augmenten les places de bus escolar a Cunit

La línia LP04, que passarà de les 33 places actuals a les 53 places, canvia el seu recorregut per tal que arribi fins a les escoles Cossetans i Pompeu Fabra

Cunit reforça les línies d’autobús de transport escolar Cunit reforça les línies d’autobús de transport escolar AJUNTAMENT DE CUNIT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Març 2023 18:28

Actualment, Cunit compta dues línies d’autobús de transport escolar, la línia LP04, de 33 places, que arriba fins a l’escola Solcunit, i la línia LP08, de 53 places, compartida entre l’escola Pompeu Fabra i l’escola Els Cossetans.

Com a conseqüència del gran número d’infants que ha arribat a Cunit durant el curs escolar (matrícula viva) s’ha incrementat molt la demanda de transport en la línia LP08.

Per tal de trobar una solució, l’Ajuntament de Cunit, el Consell Comarcal del Baix Penedès, l’empresa concessionària del transport PLANA, i Inspecció d’Educació, han realitzat diferents reunions. Després de l’última reunió, s’ha acordat ampliar la línia LP04, que passarà de les 33 places actuals a les 53 places, canviant lleugerament el seu recorregut per tal que arribi fins a les escoles Cossetans i Pompeu Fabra. Aquesta ampliació del servei serà efectiva el proper dia 11 d’abril, després de les vacances de Setmana Santa.

Sol·licituds de servei

El 20 de març es va obrir el període de presentació de sol·licituds del servei de transport escolar per al curs 2023-2024. La presentació de sol·licituds s’ha de fer telemàticament, a través de la pàgina web del Departament d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Penedès on també s’hi trobarà l’enllaç per accedir al tràmit corresponent. Tota la informació relativa a la presentació de sol·licituds del servei de transport escolar per al curs 2023-2024 es pot trobar en el aquest enllaç.

La Regidora d’Educació de Cunit, Yolanda Sánchez, ha volgut agrair a totes les parts l’esforç realitzat, especialment a la Consellera comarcal Núria Güell i a l’empresa PLANA.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: