Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí realitza obres d’adequació a la rotonda d’accés al cementiri municipal

La gespa natural se substituirà per la gespa artificial que hi havia al Camp de Futbol com a mesura d’estalvi d’aigua

La setmana passada es van iniciar els treballs d’adequació a la rotonda d’accés al cementiri municipal de Constantí La setmana passada es van iniciar els treballs d’adequació a la rotonda d’accés al cementiri municipal de Constantí AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Mobilitat Redacció Infocamp
Dilluns, 16 Octubre 2023 17:02

La setmana passada es van iniciar els treballs d’adequació a la rotonda d’accés al cementiri municipal de Constantí. Aquests treballs consisteixen en la substitució de la gespa natural (a la zona enjardinada d’aquesta rotonda) per la gespa artificial que aquest passat estiu es va extreure del camp de futbol municipal durant les obres de renovació de la gespa d’aquesta instal·lació esportiva. Aquesta és una mesura amb la que l’Ajuntament de Constantí vol evitar el consum excessiu d’aigua en aquesta època de sequera.  

Aquesta mesura d’estalvi de l’aigua se suma a altres actuacions de millora de la xarxa hidràulica del municipi, com han estat la substitució dels col·lectors d’aigua a diverses zones de la població. Segons el consistori, amb aquestes mesures s’ha pogut constatar una millora del rendiment de la xarxa hidràulica. Es preveu que aquests treballs estiguin finalitzats abans de Tots Sants.

Aquesta rotonda d’accés al cementiri municipal ja va ser objecte d’una actuació important tot just ara fa un any, amb la instal·lació de nous semàfors, un nou pas de vianants, una rampa formigonada per accedir a peu al cementiri, a més de la canalització dels serveis. Aquests treballs tenien com a objectiu millorar la seguretat i la convivència del trànsit de vehicles i la mobilitat dels vianants.  

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: