Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Reus realitza l’arranjament dels camins de l’entorn del cementiri

L'objectiu de l'actuació és facilitar l’accés de vehicles i vianants a la zona

L'Ajuntament  ha portat a terme aquest dies l’arranjament dels camins de l’entorn del Cementiri Municipal de Reus L'Ajuntament ha portat a terme aquest dies l’arranjament dels camins de l’entorn del Cementiri Municipal de Reus REUS.CAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Octubre 2023 07:09

L’Ajuntament de Reus, a través de l’àrea de Medi Ambient, Sostenibilitat i Via Pública, ha portat a terme aquest dies l’arranjament dels camins de l’entorn del Cementiri Municipal de Reus.

En concret, s’ha intervingut en la rehabilitació del ferm amb compactació d’àrids i anivellat de diversos trams del camí del cementiri a la riera de l’Abeurada; de la riera a la urbanització Sant Joan i diversos solars com l’espai davant del magatzem de les Brigades Municipals.

La inversió en aquestes actuacions ha estat d’uns 6000 euros.

El regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Via Pública, Daniel Rubio, ha explicat que “coincidint amb la festivitat de Tots Sants, l’època en que aquesta zona rep més afluència, s’ha aprofitat per deixar-ho tot enllestit per facilitar l’accés de vehicles i vianants a la zona”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: