Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El servei de bus urbà de Tarragona es restableix després d'aixecar els talls de trànsit

Les principals incidències s'han produït aquesta tarda a les línies L3, L30, L34, L6 i L54, tot i que més tard han acabat afectant a la resta

Imatge d'arxiu d'un bus de l'Empresa Municipal de Transport de Tarragona Imatge d'arxiu d'un bus de l'Empresa Municipal de Transport de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Febrer 2024 21:11

L'empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) confirma que el servei de transport públic urbà es va restablint perquè s'han aixecat els talls de trànsit de la T-11, l'N-340 i els accessos al polígon industrial Francolí, a causa de les mobilitzacions agrícoles.

Aquesta tarda, l'EMT ha registrat incidències en els autobusos urbans a les principals vies d’accés a la ciutat com els talls de la T-11 i la N-340, o la circulació alentida a la N-240.

Les principals incidències han afectat a les línies L3, L30, L34, L6 i L54, tot i que, cap al vespre, ha afectat també a la resta de línies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: