Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona Salut presenta l'oferta de serveis mèdics i de salut de la ciutat

El segon número de la guia de medicina de Tarragona tracta de les malalties més freqüents de les genives, del dret de l’ésser humà a viure sense dolor, del tractament de làser vaginal o de la hidratació de la pell

Portada del segon número de Tarragona Salut Portada del segon número de Tarragona Salut INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Juliol 2018 11:19

Acaba de sortir el segon número de la guia de medicina ‘Tarragona Salut’. La guia conté informació sobre diferents centres mèdics especialitzats de la ciutat i explica amb detall aquelles malalties que es tracten així com els serveis que ofereixen. Entre els continguts de la guia trobem: un article de la directora de l’Àrea de Salut de la Dona del centre Procrear, la Dra. María Gou sobre la importància d’entendre la dona en totes les etapes de la seva vida; informació sobre per què es ronca i la cura del ronc de la mà del Dr. Fernando Holthoefer del Centre Medic Rambla (CMR); la presentació de la nova clínica dental Lucas Octavio i els beneficis en l’ús d’implants amb l’Odontòleg Lucas Octavio; i l’explicació de les malalties més freqüents de les genives amb el Dr. Alejandro Carrascosa de la clínica dental Santa Tecla juntament amb la presentació de l’equip i de les instal·lacions de la clínica.

A la guia, l’anestesiòleg especialitzat a Clínica del Dolor, el Dr. Sergi Boada ens descobreix com els avenços en tecnologia i fàrmacs milloren la qualitat de vida en pacients amb dolor crònic, a més, a través d’una entrevista al Dr. Jordi Recasens i al Dr. Jordi Boada, també de la Clínica del Dolor, podem conèixer quan i com es realitzen infiltracions en pacients amb dolor crònic; també conté informació sobre els tractaments i serveis que ofereix el centre mèdic i estètic Esther Mayol i la importància de la hidratació de la pell amb la Dra. Esther Mayol; el centre de Reproducció Assistida Procrear presenta les tècniques de reproducció assistida que duen a terme a la clínica; i una entrevista al Dr. Jorge Ramos, responsable de la Unitat de Dolor Crònic de l’Hospital Viamed Monegal explica que viure sense dolor és un dret de l’ésser humà. A més, es parla de l’aposta que l’Hospital Vaimed Monegal fa per la medicina regenerativa.

El segon número de ‘Tarragona Salut’ presenta el tractament de làser vaginal amb la Dra. Rosa Maria Ibarz del centre Conceptum, clínica que enguany compleix 20 anys; la innovació, tecnologia i serveis personalitzats de la clínica Galán; la baixa visió amb l’optometrista Roser Cabré de la Creu Blanca; la Llic. Isabel Galán i la Dipl. Tamara Larroca parlen sobre la simbiosi entre podòleg i fisioterapeuta; des de Teixido Òptiques, la Dra. Maria Pia Teixidó planteja el joc com una eina per estimular l’eficàcia visual i les habilitats perceptives; i l’optometrista Maria Pia també exposa l’evidència científica que determinades lents de contacte poden controlar la progressió de la miopia en nens i adolescents.

Finalment, aquesta edició conté l’estètica oncològica de la mà de Maite Cotano Estilistes; el tractament de l’addicció amb l’AEC Gris Fundació Privada; conèixer el personal i serveis de la clínica Psicomedsalud; i a l’apartat dedicat als ‘Amics dels nostres amics’ es parla de les ‘altres’ mascotes i de com tenir cura dels animals exòtics amb el Centre Veterinari César Otero.

Tarragona Salut

La guia de medicina ‘Tarragona Salut’ es publica quadrimestralment per tal de d’oferir una informació útil al ciutadà sobre els principals serveis en l’àmbit de salut i l’oferta de serveis mèdics de què disposa la ciutat de Tarragona i la seva àrea d’influència.

‘Tarragona Salut’ és una publicació d’Iniciatives de Comunicació del Camp de Tarragona SL, empresa editora d’InfoCamp.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: