Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detingut per fer-se passar per policia i estafar més de 700 euros en una botiga de Valls

L’arrestat va fer creure al botiguer que feia una suposada inspecció en el local

Els efectes intervinguts a l'autor d'una estafa en un comerç de Valls, entre els quals una credencial de policia falsa Els efectes intervinguts a l'autor d'una estafa en un comerç de Valls, entre els quals una credencial de policia falsa MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 21 Setembre 2018 15:05

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que es va fer passar per un policia i va estafar més de 700 euros en una botiga de Valls. Els fets van tenir lloc dimecres passat quan l’home va entrar en aquest comerç i es va identificar davant del treballador com a agent de policia. L’individu, que no duia cap tipus d’uniforme, va mostrar una credencial de la Guàrdia Civil i va afirmar que es tractava d’una inspecció del local. Després de donar una volta per l’interior de l’establiment, l’home es va dirigir cap a la zona de la caixa i va agafar 710 euros en efectiu. A canvi, va entregar al treballador un full amb la imatge corporativa del cos policial i del ministeri.

L’home va marxar del lloc amb un vehicle particular i el treballador va donar l’avís als mossos, els quals van comprovar que es tractava d’una estafa i van poder identificar el presumpte autor. Els mossos van poder localitzar-lo en una empresa situada a Valls. L’individu va reconèixer els fets i va indicar als agents on tenia amagada la documentació utilitzada per cometre l’estafa. Els mossos van comprovar que l’home disposava d’una carnet de l’exèrcit caducat dins d’una cartera amb una insígnia policial. A més, també tenia uns fulls a mode d’acta d’inspecció.

L’home va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes d’estafa, usurpació de funcions públiques i un delicte lleu d’ús públic indegut d’una insígnia oficial. L’arrestat és un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut. En l’escorcoll, els mossos també van trobar-li una bossa amb heroïna, per la qual cosa també van denunciar-lo administrativament.

El detingut va passar aquest dijous a disposició del jutjat de guàrdia de Valls i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: