Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una dona mor atropellada mentre creuava la via del tren a Mont-roig del Camp

L'accident ha provocat gairebé dues hores de retard al comboi implicat

Imatge d'arxiu d'un tren al seu pas per Mont-roig del Camp Imatge d'arxiu d'un tren al seu pas per Mont-roig del Camp ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Diumenge, 14 Octubre 2018 18:55

Una dona de mitjana edat ha mort aquest diumenge al migdia en ser atropellada mentre creuava la via del tren a l'estació de Mont-roig del Camp. Els fets han passat quan faltaven vint minuts per les tres de la tarda i fins al lloc s'han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, que no han pogut fer res per salvar la vida de la víctima. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

Segons sembla, la dona ha intentat creuar les vies i en veure que s'apropava el tren ha intentat esquivar-lo sense èxit. En l'accident s'hi ha vist implicat un tren de la línia R16, que ha sortit de Tortosa a les 13.44 hores. El sinistre ha fet que el tren circulés amb unes dues hores de retard.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: