Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un motorista en un accident de trànsit a Ulldemolins

La víctima ha patit una caiguda a l'altura del quilòmetre TV-7004

Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) Imatge d'arxiu d'una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Diumenge, 13 Novembre 2022 19:55

Un motorista ha mort aquest diumenge al migdia en un accident de trànsit a la TV-7004, al terme municipal d'Ulldemolins (Priorat), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El sinistre produït al voltant d'un quart d'una del migdia per motius que encara s'investiguen quan l'home, de 61 anys i veí de Reus, ha patit una caiguda a l'alçada del punt quilomètric 3,8. La víctima mortal, J. C .T., era el conductor i únic ocupant de la motocicleta.

Fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta víctima, ja són 138 les persones que han mort a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: