Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos detenen una persona per un tiroteig al barri Sant Josep Obrer de Reus

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions

Moment en què els Mossos d'Esquadra han detingut a una persona presumptament implicada en el tiroteig al barri Sant Josep Obrer de Reus Moment en què els Mossos d'Esquadra han detingut a una persona presumptament implicada en el tiroteig al barri Sant Josep Obrer de Reus NEUS BERTOLA / ACN
Successos ACN
Dimecres, 17 Gener 2024 15:40

Almenys un detingut relacionat amb el tiroteig d'aquest dimecres al matí, als volts de les deu, al barri de Sant Josep Obrer de Reus. Després de desplegar un ampli dispositiu policial, s'han fet diverses identificacions entre veïns del barri, un dels quals ha quedat detingut.

Els Mossos d'Esquadra continuen controlant un dels edificis, on es preveu que hi hagi noves detencions. La policia espera l'ordre judicial per poder accedir en un dels domicilis.

Segons han informat fonts policials a l'ACN, la investigació, que continua oberta, ha permès confirmar que s'han disparat diversos trets durant una baralla entre veïns de la zona. No consten persones ferides.

El desplegament policial de seguretat i ordre públic es mantindrà al barri reusenc almenys fins a aquest dijous, tot i que ja s'han retirat els grups especials d'intervenció (GEI).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: