Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Rescaten un gos abandonat amb hipotèrmia i estat greu de desnutrició en un camí de la Bisbal del Penedès

Un veí va avisar l’Ajuntament i aquest va activar un equip veterinari d’urgència

Gos desnutrit i amb hipotèrmia trobat abandonat a la Bisbal del Penedès Gos desnutrit i amb hipotèrmia trobat abandonat a la Bisbal del Penedès AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Successos ACN
Dissabte, 20 Gener 2024 10:03

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va rescatar un gos aparegut abandonat en un camí del municipi amb símptomes d’hipotèrmia i un greu estat de desnutrició. Els fets van passar el dissabte passat, 13 de gener, quan una família que passejava per la zona del cementiri municipal va trobar l’animal i va avisar el consistori. L’Ajuntament va activar el protocol de Benestar Animal i va desplaçar un equip veterinari d’urgències, que va explorar el gos, un dogo alemany sense xip. Els veterinaris van constatar que patia hipotèrmia i falta d’alimentació. El van traslladar a un centre del Vendrell per atendre’l, on van descartar altres patologies. L’animal està sota observació clínica, fora de perill i recuperant pes i mobilitat, amb l’objectiu és que pugui ser adoptat.

L’Ajuntament preveu formalitzar una denúncia a SEPRONA de la Guàrdia Civil per intentar esclarir la procedència del gos. “Si es tracta d'un cas de maltractament o abandonament animal, volem que s'apliqui la llei perquè no podem permetre que passin aquestes coses”, apunta el regidor de Benestar Animal, Daniel Caballero.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: