Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cabra del Camp dignifica l’espai de les antigues piscines de Mas del Plata

L’actuació ha consistit en cobrir les tres instal·lacions existents per raons de seguretat / Es preveu destinar aquest espai a un parc per a l’esbarjo de gossos

L’actuació ha consistit en cobrir les tres piscines existents que estan en desús des dels anys 90 L’actuació ha consistit en cobrir les tres piscines existents que estan en desús des dels anys 90 AJUNTAMENT DE CABRA DEL CAMP
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimarts, 08 Desembre 2020 18:40

L’Ajuntament de Cabra del Camp ha finalitzat les tasques de recuperació de les antigues piscines de la urbanització de Mas del Plata. L’actuació ha consistit en cobrir les tres instal·lacions existents (fins a tres piscines de diferents dimensions) que estan en desús des dels anys 90.

El consistori ha volgut dignificar aquest espai a tocar del local social de la urbanització perquè ara s’hi acumulava brutícia i s’havia convertit en una zona insegura per als veïns i per a les veïnes, amb forats de fins a 2 metres de fons i 4 de llarg.

L’equip de govern ha volgut evitar possibles accidents i, per això, s’han invertit fins a 9.000 euros en millorar-ne les condicions. De fet, està previst destinar aquest espai en habilitar un parc per a l’esbarjo de gossos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: