Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls renova la zona de jocs infantils del barri de la Colla Vella

L'espai s’ha renovat completament amb la instal·lació de nous jocs

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, va visitar l’espai que s’estrena coincidint amb les festes veïnals del barri que s’han celebrat aquests dies L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, va visitar l’espai que s’estrena coincidint amb les festes veïnals del barri que s’han celebrat aquests dies AJUNTAMENT DE VALLS
Urbanisme Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Juliol 2021 14:55

L'Ajuntament de Valls ha renovat la zona de jocs infantils del barri de la Colla Vella. L'espai s’ha renovat completament amb la instal·lació de nous jocs.

L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, va visitar l’espai que s’estrena coincidint amb les festes veïnals del barri que s’han celebrat aquests dies. La millora en aquest parc forma part de la renovació progressiva de les zones infantils a diferents barris i zones de la ciutat que s’han efectuat en els últims anys, entre elles al barris de la Fraternal, el Fornàs o el Vilar o places com la del Quarter.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: