Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Sant Pere i Sant Pau homenatgen a les persones implicades en el rescat de dues dones durant l'aiguat

Les dues associacions de veïns del barri van lliurar una placa als 11 homenatjats en reconeixement d'aquell acte de "valentia i solidaritat"

Entrega d'una placa en homenatge a les persones implicades en l’heroic rescat de dues dones que van estar a punt d’ofegar-se sota un cotxe, el passat 10 d’octubre Entrega d'una placa en homenatge a les persones implicades en l’heroic rescat de dues dones que van estar a punt d’ofegar-se sota un cotxe, el passat 10 d’octubre AV. LA UNIÓ SANT PERE I SANT PAU
Veïnatge Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Novembre 2018 10:24

Els veïns i veïnes de Sant Pere i Sant Pau van fer un homenatge aquest divendres a les 11 persones implicades en l’heroic rescat de dues dones que van estar a punt d’ofegar-se sota un cotxe, el passat 10 d’octubre, a l'avinguda dels Països Catalans, a causa de les intenses pluges. La iniciativa va estar promoguda conjuntament per l'Associació de Veïns La Unió Sant Pere i Sant Pau i l'Associació de Veïns Sant Pere i Sant Pau i es va celebrar al Centre Cívic.

Durant l'acte celebrat a la tarda al Centre Civic de Sant Pere i Sant Pau els homenatjats van rebre una placa simbòlica en reconeixement d'aquell acte de valentia i solidaritat. Un gest que sens dubte "no ha de quedar en l'oblit", remarquen les dues entitats veïnals i, en el qual, gràcies a les persones que van estar en aquell precís moment, "no van dubtar ni un sol moment i van donar mostra de la seva valentia i coratge per salvar dues vides humanes", afegeixen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: