Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El col·lectiu "Mayores Seguros" de Sant Pere i Sant Pau recull un miler de firmes al Nàstic

L'objectiu és aconseguir que el Congrés dels Diputats aprovi una llei que reguli els serveis mínims dels bancs

Els veïns del moviment "Mayores Seguros" de Sant Pere i Sant Pau, recollint signatures al Nou Estadi. Amb ells, el president el Nàstic, Josep Andreu Els veïns del moviment "Mayores Seguros" de Sant Pere i Sant Pau, recollint signatures al Nou Estadi. Amb ells, el president el Nàstic, Josep Andreu AV LA UNIÓ
Veïnatge Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Febrer 2022 14:21

El col·lectiu "Mayores Seguros" de Sant Pere i Sant Pau ha recollit aquest diumenge un miler de signatures, al davant del Nou Estadi del Nàstic, per aconseguir una llei estatal que reguli els serveis mínims que han donar les entitats bancàries. Des de l'AV La Unió s'ha volgut deixar clar que, de cara a iniciatives futures -com la petició d'una reunió amb el president del govern espanyol-, només tindran validesa legal les firmes recollides presencialment i no les que altres entitats estan recollint a través de la campanya de Change.org, ja que aquest portal permet registrar firmes des de més d'un correu i des d'altres països.

Tot va començar, el passat 10 de juny de 2021, quan un grup de persones del barri tarragoní -que posteriorment s'anomenarien Mayores Seguros-, van sortir per primera vegada davant les portes dels bancs perquè les persones majors, les que pateixen mobilitat reduïda o bretxa digital poguessin utilitzar els caixers automàtics sense por de ser robats.

Actualment el moviment ha agafat força i ha fet arribar la proposta d'una llei que reguli els serveis mínims bancaris al subdelegat del govern espanyol a Tarragona, a la delegada del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, al Síndic de Greuges de Catalunya, així com diversos senadors i diputats, que s'han compromès a donar-hi suport o a traslladar la proposta a l'Estat. El moviment, a través de l'AV La Unió, també ha obtingut el suport de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) i la Confederació d'Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: