Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mèdol acull el Festival d’Il·lustració de Tarragona 2024

El 12 i 13 d'abril, el TIF esdevé un punt de trobada per parlar del dibuix i establir llaços professionals amb diferents actors de la comunicació visual

El Mèdol acull des d'aquest divendres una exposició col·lectiva del TIF que pretén mostrar la diversitat de cadascú en el camp de la il·lustració El Mèdol acull des d'aquest divendres una exposició col·lectiva del TIF que pretén mostrar la diversitat de cadascú en el camp de la il·lustració MÈDOL
Art Tarragona Cultura Digital
Dissabte, 13 abril 2024 10:19

Els dies 12 i 13 d’abril l’Associació d’il·lustradors de Tarragona celebra la tercera edició del Tarragona Illustration Fest (TIF). Una jornada per a trobar-se, parlar del dibuix en totes les seves formes i establir llaços professionals amb diferents actors de la comunicació visual. S’organitzen conferències, tallers, trobades entre persones del món editorial, mitjans de comunicació i publicitat, professionals, artistes i referents de la cultura i de les arts plàstiques. L'esdeveniment també vol ser una bona ocasió per mostrar el talent local tarragoní.

El Festival d'Il·lustració de Tarragona es realitza a l’espai del Mèdol – Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona, situat a la Casa Canals. L'accés és lliure.

Podeu ampliar la informació sobre el TIF i la seva programació a Tarragona Cultura Digital

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: