Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El filòleg Josep Maria Virgili presenta el seu llibre a Riudoms

'Si m'ho permeteu. Una vida de compromís i lluita al servei de la llengua i el país,' es presenta aquest divendres, a les 19h, al CERAP

Portada del llibre 'Si m'ho permeteu. Una vida de compromís i lluita al servei de la llengua i el país', de Josep Maria Virgili i Ortiga Portada del llibre 'Si m'ho permeteu. Una vida de compromís i lluita al servei de la llengua i el país', de Josep Maria Virgili i Ortiga CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 12 abril 2024 06:54

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) i Òmnium Baix Camp presenten, aquest divendres 12 d'abril, a les 19.00 h, el llibre 'Si m'ho permeteu. Una vida de compromís i lluita al servei de la llengua i el país', de Josep Maria Virgili i Ortiga. L'acte tindrà lloc a la sala d'actes del CERAP i hi intervindran Agnès Toda, presidenta d'Òmnium Baix Camp, i l'autor.

'Si m’ho permeteu' és un llibre dual'. D'una banda, Josep Maria Virgili ens explica la seva trajectòria com a professor de llengua, filòleg, polític i twitstar. A la segona part, el mestre ens explica els principals problemes actuals de la llengua catalana, les seves correccions més habituals a Twitter (ara X), gairebé sempre iniciades amb la formula “Si m’ho permeteu...” i les seves principals idees lingüístiques.

Un llibre destinat, a parts iguals, a la divulgació i al debat. Una conversa entre l'autor i el lector que farà les delícies de la seva munió de seguidors i una oportunitat única de conèixer els pensaments més profunds i les opinions de Virgili sobre una àmplia gamma de temes: des de la literatura fins a la política, passant per la cultura i naturalment, el futur de la llengua catalana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: