Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Celler de Vila-seca acollirà aquest diumenge un acte musical destinat a col·lectius especials

'Un matí d’orquestra amb Camerata XXI' és una proposta adreçada a col·lectius especials, persones amb discapacitat i malalties neurodegeneratives

El Celler de Vila-seca El Celler de Vila-seca CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dimecres, 17 abril 2024 17:42

“Un matí d’orquestra amb Camerata XXI” és la proposta que ens porta la programació Cultura Vila-seca el proper diumenge 21 d’abril, a les 11.00 h, al Celler de Vila-seca. Una proposta que anirà adreçada a col·lectius especials, persones amb discapacitat intel·lectual i malalties neurodegeneratives, amb l’objectiu d’explotar el poder de connexió, expressió i transformació de la música.

L’acte s’estructurarà en un total de tres parts: la participació dels assistents amb tallers i musicoteràpia, la coneixença amb un petit concert i la presentació dels músics i els seus instruments i, per últim, l’escolta d’un assaig obert de l’orquestra.

Totes aquelles persones interessades en aquesta activitat, cal que s’inscriguin enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: