Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Cambrils la mar de jazz' torna amb els concerts de la Soul Machine i Anthus Quintet

Les actuacions del cicle de Nadal tindran lloc els dies 17 de desembre i 7 de gener, respectivament, al Teatre del Casal

El grup prioratí La Soul Machine actuarà el 17 de desembre al cicle nadalenc de 'Cambrils la mar de jazz' El grup prioratí La Soul Machine actuarà el 17 de desembre al cicle nadalenc de 'Cambrils la mar de jazz' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Divendres, 09 Desembre 2022 19:48

El cicle 'Cambrils la mar de jazz' presenta la programació de Nadal de jazz, blues i soul d'aquestes festes, amb dues actuacions: la Soul Machine i l’espectacle 'Sis grans del soul', el 17 de desembre a les 20:30 h, al Concert de Nadal solidari amb 'La Marató de TV3'; i Anthus Quintet, amb un homenatge a Nat King Cole, el dia 7 de gener, al Concert de Reis, a la mateixa hora.

La Soul Machine amb l'String Quartet, al Concert de Nadal

El primer del concert portarà de nou a Cambrils el grup prioratí la Soul Machine després de l’èxit del Jazz al Parc del 2019. Serà el Concert de Nadal al Teatre del Casal de Cambrils, a la plaça de Sant Pere, i una de les darreres oportunitats de veure en directe aquest espectacle sobre els grans del soul. Les entrades al preu anticipat de 12 euros ja es poden adquirir a www.codetickets.com

Quinze músics en escena donaran vida i color a un estil de sonoritat amb personalitat pròpia. Una història que camina amb la música i que és acompanyada dels èxits del soul. Les cordes de l’String Quartet i la Soul Machine adapten aquests grans èxits i el porten al seu peculiar so i manera d’entendre la música soul… amb ànima, sentiment i naturalitat.

La història d’aquest espectacle va començar ja fa anys, en acabar un dels seus primers concerts, es va acostar als membres de la Soul Machine un home de color, que assegurava que durant la seva joventut havia estat xofer de la furgoneta de gira dels més grans intèrprets de la música soul. A canvi d’uns whiskys, els va dir, els va explicar la seva història i els va descobrir els seus secrets: Otis Redding, Sam Cook, Wilson Picket, Ray Charles, James Brown i Aretha Franklin. A partir d’aquell dia, la Soul Machine es va proposar difondre les llegendes d’aquests grans del soul.

Concert de Reis amb Anthus Quintet

El concert de Reis portarà al grup Anthus Quintet, el dia 7 de gener, al Teatre del Casal de Cambrils. Serà el primer concert de l'any de l'entitat amb un grup que presentarà 'L.O.V.E!' Un homenatge a Nat King Cole. Les entrades anticipades també es poden comprar al preu de 10 euros a www.codetickets.com

LOVE! era el sentiment que el cantant i pianista afroamericà Nat King Cole hi posava a les seves cançons a l’hora de cantar. 'LOVE!' era l’emoció que sentia quan blancs i negres s’unien per escoltar-lo en viu en els seus concerts arreu del món. Nat King Cole també es va convertir en el primer cantant afroamericà en la història en dirigir un programa televisiu, transformant-se així en un referent contra el racisme. Avui, Anthus i el seu grup de jazz volen expressar tot el seu 'LOVE!' rendint homenatge a aquesta estrella universal a través d’arranjaments propis. Amb tocs de swing, latin jazz i balades fascinants, Anthus Quintet vol despertar 'LOVE!' a tothom que desitgi redescobrir el crooner afroamericà.

Anthus Quintet Love

Anthus Quintet presentarà 'L.O.V.E!', un homenatge a Nat King Cole (Cedida)

Anthus Quintet el formen alguns dels millors músics de jazz del nostre país com són: Anthus: veu; Irene Reig: saxo; Néstor Giménez: piano; Jon Carranza: contrabaix i Andreu Moreno: bateria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: