Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les activitats infantils protagonitzaran la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç

La tradicional Fira de la Punta al Coixí i el mercat d'artesania es podrà visitar, del 8 al 10 de desembre

La Fira de Santa Llúcia acollirà la trobada de Bestiari Festiu La Fira de Santa Llúcia acollirà la trobada de Bestiari Festiu CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2017 10:59

L'Arboç celebra la Fira de Santa Llúcia amb activitats especialment enfocades als més petits, el cap de setmana del 8, 9 i 10 de desembre. Aquest any, a més de la tradicional Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, la fira proposa diverses activitats dirigides al públic familiar, potenciant les activitats infantils.

Els infants podran conèixer al Pare Noel i fer-se fotos amb ell a la rambla de Gener, es faran espectacles de titelles, circ i animació itinerant, també es podran visitar els animals de la granja instal·lada a la plaça de la Figuera. En el marc de la trobada de Bestiari Festiu, el Garotet recollirà els xumets de tots els nens que ja són grans i tothom que vulgui podrà deixar menjar al tió que estarà al vestíbul de la Casa de Cultura, així com visitar l'exposició de pessebres i la de caganers.

Com cada any, els visitants podran assistir al mercat d'artesania i a la multitudinària Plantada i Exhibició de Puntaires. A més a més, per vuitè any consecutiu, els establiments de restauració de la vila presentaran els "Menús de Santa Llúcia" on es podran degustar diferents propostes culinàries a preus populars.

Es pot consultar el programa d'actes de la 806a edició de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç a la web de l'Ajuntament, www.arbocenc.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: