Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ExproReus i les fires professionals centren l'activitat de FiraReus en l'últim quadrimestre

Sectors estratègics, com l'alimentació i la tecnologia, juntament amb d'altres com l'automoció, tindran un gran protagonisme en el calendari firal

Sectors estratègics, com l'alimentació i la tecnologia, o d'altres com l'auotomoció tindran un gran protagonisme en el calendari firal Sectors estratègics, com l'alimentació i la tecnologia, o d'altres com l'auotomoció tindran un gran protagonisme en el calendari firal FIRAREUS EVENTS
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Setembre 2023 12:58

FiraReus enceta l'últim quadrimestre de l'any amb la programació de fires i jornades professionals. En l'àmbit de l'activitat destinada al públic general, la fira multisectorial exproReus tornarà a obrir portes, de l'11 al 15 d'octubre. En paraules del regidor de Promoció Econòmica i Coneixement, i conseller delegat de REDESSA, Josep Baiges, "exproReus serà un gran aparador de l'activitat comercial i econòmica de Reus i la seva àrea d'influència."

Enguany tindran molt de protagonisme a la fira dos sectors estratègics a la ciutat i al territori com són el tecnològic i l'agroalimentari, amb activitats que giraran entorn al Hub Foodtech & Nutrition.

S'ajorna 'Tot Nuvis'

Pel que fa a Tot Nuvis, l'altra fira habitual del calendari de firaReus Events durant l'últim quadrimestre de l'any, el comitè organitzador ha decidit ajornar-la fins a l'any vinent, per a repensar-ne el format i centrar-lo en l'experiència dels públic assistent, més enllà dels estands tradicionals.

Les fires professionals, un sector a l'alça

Durant els pròxims mesos, firaReus Events té prevista l'organització de diverses fires i jornades professionals. Així, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre, firaReus acollirà la fira de recanvis per al sector de l'automoció d'Aicrag.

En l'àmbit de l'alimentació, el conseller delegat de REDESSA anuncia que "estem treballant en l'organització d'una fira dedicada a l'àmbit de l'hostaleria i el turisme. En donarem més detalls durant les pròximes setmanes".

D'altra banda, el Hub Foodtech & Nutrition organitzarà tres noves jornades professionals des d'ara i fins a finals d'any amb tendències, innovació i vies de finançament per al sector agroalimentari.

Nova jornada 'Reus Technology Summit', el 14 de desembre

També hi haurà novetats en el calendari al voltant de la tecnologia, amb la jornada Reus Technology Summit, prevista per al 14 de desembre. L'acte, organitzat amb la col·laboració del Clúster TIC, té l'objectiu de convertir-se en un esdeveniment de referència on professionals, ciutadania, estudiants i personal del sector educatiu puguin conèixer les tendències i tecnologies més rellevants de cara al 2024.

També en col·laboració amb el Clúster TIC, l'últim trimestre de l'any també es duran a terme les jornades: Jornada Women Tech i Speed Dating Clúster TIC.

Un congrés internacional i més fires per al 2024

De cara al 2024, firaReus Events ja té confirmat un congrés internacional del món dels bonsais, i també estan previstes algunes fires d'organitzadors externs i que ja són habituals, com la Fira Km0 i l'Expobike – Gran Fondo La Mussara i la Fira Camins d'FP.

El calendari d'actes de firaReus Events es pot consultar a la pàgina web del centre de fires i convencions: www.firareus.com

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: