Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospital Sant Joan de Reus incorpora un nou aparell per diagnosticar malalties com el càncer

La gammacàmera compta amb un TAC que millora la qualitat d'imatge

Imatge de la nova gammacàmera de l'Hospital Sant Joan de Reus Imatge de la nova gammacàmera de l'Hospital Sant Joan de Reus HOSPITAL SANT JOAN DE REUS
Salut ACN
Dimarts, 26 Setembre 2023 17:09

El Servei de Diagnòstic per la Imatge de l'hospital Universitari Sant Joan de Reus incorpora una nova gammacàmera, un aparell que detecta la radiació gamma injectada als pacients a través d'un radiofàrmac i captura imatges per estudiar i diagnosticar diferents malalties. Majoritàriament, s'utilitza per al diagnòstic de l'extensió del càncer, però també per diagnosticar altres patologies com infeccions òssies, trastorn del moviment, malaltia de Parkinson, embòlies pulmonars o patologia infecciosa i obstructiva.

A més, la nova gammacàmera és híbrida i incorpora un TAC (Tomografia Axial Computada), que permet tant una òptima localització anatòmica de les lesions com una millora de la qualitat d'imatge gammagràfica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: