Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre d'Art de Tarragona ofereix una visita guiada a l'exposició de Marcel Pey

Es farà aquest dimecres 3 d’octubre amb motiu dels últims dies d’obertura de la mostra

L'exposició "The burning blade" de Marcel Pey, al Centre d'Art de Tarragona L'exposició "The burning blade" de Marcel Pey, al Centre d'Art de Tarragona CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Octubre 2018 19:49

El proper dimecres 3 octubre, a les 18h, el Centre d’Art Tarragona oferirà una visita guiada de l’exposició 'The Burning Blade' de Marcel Pey que es pot veure a l’espai expositiu Tinglado 2. La visita anirà a càrrec de l’artista plàstic i professor de l’Escola d’Art i Disseny de Reus , Joan Rom.

L’activitat, que és totalment gratuïta, es farà amb motiu de l’interès de molts tarragonins i tarragonines que ja han vist l’exposició i del nombrós públic assistent, en general, gairebé unes 1.500 persones fins a dia d’avui; així com per dur a terme quelcom especial en els darrers dies que romandrà oberta.

L’exposició estarà oberta fins al proper diumenge 7 d’octubre i en el següent horari: dimarts, dimecres i dijous de 10 a 13h; divendres i dissabte de 10 a 13h i de 17 a 20h; i diumenge d’11 a 14h.

Tothom que estigui interessat en seguir la visita, ha d’escriure un mail a:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: