Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La temporada d'arts escèniques de Tarragona es trasllada a Sant Pere i Sant Pau

La companyia Hortzmuga Teatroa oferirà 'Memoria Eraikiz. Flores En el Asfalto', aquest divendres, i LosQUE presentarà 'Qué infierno de cabaret', el dissabte

Imatge del muntatge 'Memoria Eraikiz' Imatge del muntatge 'Memoria Eraikiz' CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 25 abril 2024 17:12

La nova temporada creua les parets del Teatre Tarragona per fer gala dels altres teatres municipals de la ciutat i, amb la col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics, la companyia basca Hortzmuga Teatroa oferirà aquest divendres 26 d'abril 'Memoria Eraikiz. Flores En el Asfalto', al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. 'Flores en el Asfalto' es tracta d’una experiència emocional per despertar els sentits i aguditzar l’empatia, amb l’objectiu de sensibilitzar al voltant de la violència masclista com una responsabilitat de societat i d’Estat, a través d’històries de vida de vint-i-vuit dones supervivents de diverses violències masclistes en diferents llocs del món.

També el teatre del Centre Cívic de Torreforta serà escenari de la nova programació d’arts escèniques de primavera. La companyia amb llarga trajectòria i recorregut Zum Zum Teatre portarà, el dia 11 de maig, la seva última creació 'El Testament', espectacle guanyador del Premi Fetén 2023 a millor direcció, Premi Drac d’OR 2023 Jurat del Autonomies i el Premi Drac d’OR 2023 a la millor dramatúrgia.

Les entrades es poden adquirir aquí

Qué infierno de cabaret, a SPiSP

D'altra banda, el Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau també serà l'escenari el disssabte 27 d'abril, a les 18:30 h, de l'espectacle 'Qué infierno de cabaret', de la companyia LosQUÉ!, organitzat per l'Associació Cultural Unió d'Arts Escèniques (ACUAE). Després del seu èxit en diversos teatres de Catalunya, Madrid i Andalusia, 'Qué infierno de cabaret' farà parada a Tarragona. Una obra de teatre plena de música, riure, màgia i grans il·lusions, que està protagonitzada per les estrelles de Drag Race Espanya i Got Talent Espanya, María Edilia, Lady Savannah i el tarragoní Manu Barea. L'obra està escrita i dirigida per Rubén Calvente.

Les entrades per aquest espectacle es poden adquirir a https://entrapol.is/TjHho 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: