Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Solivella presenta "La Memòria del ramat" per investigar el pasturatge a través de l'arqueologia

L'activitat, que tindrà lloc aquest dissabte a la Societat, anirà a càrrec de Patricia Martín i d'Andrea Alías, arqueòlogues i divulgadores de l'IPHES

Imatge d'arxiu d'un ramat de cabres pasturant a Capafonts (Baix Camp) Imatge d'arxiu d'un ramat de cabres pasturant a Capafonts (Baix Camp) ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 26 abril 2024 15:39

Aquest dissabte, 27 d'abril, a les 17 h, Solivella acollirà una activitat anomenada "La Memòria del ramat", un projecte de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES), que té per objectiu integrar pastors i pastores en la investigació del pasturatge a través d'evidències arqueològiques.

El projecte es durà a terme mitjançant un taller divulgatiu intergeneracional on poden participar persones de totes les edats. Anirà a càrrec de Patricia Martín, arqueòloga i investigadora de l'IPHES i d'Andrea Alías, arqueòloga i divulgadora de l'IPHES. També hi col·laborarà la jove pastora solivellenca, Mirella Masalias.

L'activitat que tindrà lloc a la Societat, és organitzada per l'Ajuntament de Solivella, l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i l'IPHES.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: