Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'estàtua "Gaudí nen" torna al carrer de l'Amargura després de la seva restauració

L'estàtua d'Artur Aldomà va ser col·locada el 2002 per l'Ajuntament de Reus per commemorar l’Any Gaudí

 El dijous passat van finalitzar els treballs de col·locació de l’escultura del 'Gaudí nen' al seu lloc original, al carrer de l’Amargura de Reus El dijous passat van finalitzar els treballs de col·locació de l’escultura del 'Gaudí nen' al seu lloc original, al carrer de l’Amargura de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Art Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Agost 2022 19:41

El dijous passat 4 d’agost van finalitzar els treballs de col·locació de l’escultura del 'Gaudí nen' al seu lloc original, al carrer de l’Amargura de Reus. Els operaris van retirar l’estàtua el passat 14 de juny, i durant aquest temps, s’han fet tasques per restaurar l’escultura.

Les feines s’han centrat en els tres elements que formen l’obra: el banc, les boles i la figura del nen. Així, s’ha polit, netejat i se li ha retornat el color original amb què la va idear el seu autor, l’escultor Artur Aldomà. Tota la feina de restauració ha anat a càrrec de l’empresa Ginfer.

'Gaudí nen' va ser col·locada el 2002 per commemorar l’Any Gaudí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: