Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Festival Terrània de Montblanc guardonat amb el Premi Nacional d’Artesania

El guardó té l’objectiu de reconèixer empreses i persones artesanes que s’hagin distingit en producció, disseny i qualitat de l’artesania catalana

Imatge de l'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, amb el Premi Nacional d'Artesania Imatge de l'alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, amb el Premi Nacional d'Artesania AJUNTAMENT DE MONTBLANC
Art Redacció Infocamp
Dimecres, 21 Febrer 2024 11:23

L’Ajuntament de Montblanc va estar reconegut el passat dilluns 19 de febrer amb el Premi Nacional d’Artesania en la categoria Prestigia pels 20 anys en la promoció i difusió de la ceràmica artística a través de Terrània, el Festival Internacional de Ceràmica de Montblanc.

L’alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó, va rebre el guardó de mans del President de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, en un acte
que va tenir lloc al Palau de la Generalitat.

Des de l’Ajuntament asseguren que “Es tracta del màxim reconeixement de país i és el colofó ideal per posar fi als actes de celebració de la vintena edició de Terrània”.

No és la primera vegada que el Festival rep una distinció similar, ja que l’any 2018, coincidint amb la 15a edició, va ser guardonat amb el Premi d’Honor de l’Associació Ceramistes de Catalunya en la modalitat Premi Artesania Catalunya.

L’organització de Terrània ja ha avançat que el cartell de l’edició d’aquest 2024 serà presentat aviat i es dedicarà al ceramista montblanquí, Ramon Fort.

Sobre el Premi Nacional d’Artesania

Els Premis Nacionals d'Artesania de la Generalitat de Catalunya tenen com aobjectiu donar reconeixement a les persones i empreses artesanes que s'hagin distingit en la producció, el disseny, la qualitat, la formació, la promoció, la comercialització, la difusió, la valoració o el prestigi de l'artesania catalana.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: