Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Iceta reclama als independentistes que no caiguin en la "judicialització" de la política

El primer secretari del PSC adverteix al Govern que "no es pot jugar amb dues baralles" i insta que optin per la "via de l'acord" amb l'executiu espanyol

D'esquerra a dreta, el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa; el primer secretari del partit, Miquel Iceta; i l'adjunta a la primer secretària i alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, abans del Consell nacional D'esquerra a dreta, el secretari d'Organització del PSC, Salvador Illa; el primer secretari del partit, Miquel Iceta; i l'adjunta a la primer secretària i alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, abans del Consell nacional JÚLIA PÉREZ / ACN
Catalunya ACN
Dissabte, 14 Juliol 2018 14:24

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat als independentistes que procurin que "la política no es vegi supeditada als procediments judicials" i ha titllat de fet "curiós" si això finalment passés després de les nombroses crítiques sobre aquesta "judicialització" per part de les forces independentistes. A poques hores que arrenqui a Barcelona la manifestació 'Ni presó ni exil·li, us volem a casa', convocada per Òmnium i l'Associació Catalana de Drets Civils (ACDC), Iceta ha indicat, en termes generals, que el poder judicial "pot ser criticat" però que les seves resolucions "han de ser respectades i acatades per tothom".

En un Consell Nacional emmarcat en el 40è aniversari de la fundació del PSC, Iceta també ha parlat de la reunió entre Sánchez i Torra de dilluns passat, i ha advertit al Govern que "no es pot jugar amb dues baralles", com si una fos la de "l'acord" i l'altra, la "de la ruptura". "I els socialistes catalans demanem que el Govern, de forma definitiva, clara, rotunda i irreversible, opti per la via de l'acord", ha assenyalat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: