Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Retiren el llaç groc de l'entrada del Departament d'Empresa i Coneixement

Fonts de l'ens asseguren que la consellera Chacón no ha donat cap ordre perquè es tragués

Balcó del Departament d'Empresa i Coneixement sense el llaç groc que hi havia fins aquest dimarts, a les vuit del vespre del 19 de març del 2019 Balcó del Departament d'Empresa i Coneixement sense el llaç groc que hi havia fins aquest dimarts, a les vuit del vespre del 19 de març del 2019 MIQUEL CODOLAR
Catalunya ACN
Dimecres, 20 Març 2019 06:35

El llaç groc que hi havia a l'entrada del Departament d'Empresa i Coneixement ha estat retirat aquest dimarts a la tarda, segons han confirmat fonts de l'ens a l'ACN. Les mateixes fonts han indicat que la consellera, Àngels Chacón, no ha donat cap ordre perquè es retirés el llaç. És la primera conselleria del Govern on es retira el símbol que la Junta Electoral Central ha considerat partidista, després que hagi complert el termini que donava la mateixa junta perquè es retiressin de tots els edificis de la Generalitat.

Les fonts del Departament han explicat que es mantenen llaços grocs en algunes finestres de l'edifici, així com els cartells que reclamen l'alliberament dels presos independentistes. Cal recordar que el Consell Executiu ha decidit avui no retirar cap llaç de cap seu oficial del Govern.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: