Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Junts farà arribar avui la proposta a Aragonès per continuar negociant: "Encara som a temps d'arreglar-ho"

Vilalta respon als socis de govern que no volen "ultimàtums" ni "deslleialtats"

El president del grup de Junts, Albert Batet, al Parlament El president del grup de Junts, Albert Batet, al Parlament JORDI BORRÀS / ACN
Catalunya ACN
Divendres, 30 Setembre 2022 12:41

El president del grup parlamentari de Junts, Albert Batet, ha anunciat que aquest divendres faran arribar una proposta al president del Govern, Pere Aragonès, per continuar negociant. "Som a temps d'arreglar-ho", ha defensat. Tal com van avançar dijous després d'una executiva del partit, Junts té previst enviar un text amb "concrecions, garanties i terminis" sobre els tres punts que exigeix a ERC: la unitat estratègica, l'aposta per l'amnistia i l'autodeterminació, i coordinació a Madrid. En funció de les converses, Junts formularà la pregunta sobre la continuïtat a l'executiu que plantejarà a la militància el 6 i 7 d'octubre. "No volem ultimàtums ni deslleialtats", ha avisat la portaveu del grup parlamentari d'ERC, Marta Vilalta.

En el torn de rèplica dels grups a la intervenció inicial d'Aragonès, els republicans han assegurat que "malgrat el soroll", continuaran treballant per "forjar consensos" i "construir el camí cap a la república".

Per la seva banda, Batet ha començat el seu discurs mostrant el seu suport al vicepresident destituït Jordi Puigneró, tot remarcant que Junts no comparteix la decisió d'Aragonès: "Ens sembla difícil d'entendre". Amb tot, Batet ha assegurat que tenen "tota la voluntat" de refer ponts amb ERC.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: