Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC diu que el 23-J cal escollir entre l'Espanya "caduca" de Sánchez i Feijóo o l'independentisme d'Otegi i Junqueras

Jordà sosté que al cara a cara entre els candidats PSOE i PP va quedar "clar" que l'enemic és l'independentisme

La número 2 de la llista d'ERC a les eleccions del 23-J, Teresa Jordà, en un acte a Cambrils La número 2 de la llista d'ERC a les eleccions del 23-J, Teresa Jordà, en un acte a Cambrils BERNAT VILARÓ / ACN
Catalunya ACN
Dimarts, 11 Juliol 2023 23:27

La número dos de la llista d'ERC a les eleccions a les corts espanyoles, Teresa Jordà, ha afirmat que el 23-J caldrà escollir entre l'Espanya "rància i caduca" de Pedro Sánchez (PSOE) i Alberto Núñez Feijóo (PP), o l'independentisme basc d'Otegi (EH Bildu) i Oriol Junqueras (ERC). Durant l'acte d'aquest dimarts a la tarda a Cambrils (Baix Camp), Jordà ha afegit que al cara a cara d'ahir a la nit entre els caps de llista de PSOE i PP va quedar "claríssim" que l'enemic del "règim del 78" és l'independentisme d'esquerres català i basc. Així mateix, la número dos de la llista ha demanat "confiança" en Esquerra, que ha descrit com un partit "històric" que "s'arremanga i treballa".

Jordà ha insistit que el 23-J està "absolutament tot en joc". En aquesta línia, la candidata republicana ha remarcat que caldrà escollir entre el "fals cara a cara d'una Espanya rància i caduca", que ha afirmat que representen Sánchez i Feijóo, o bé l'independentisme de Junqueras i Otegi, líders d'ERC i EH Bildu, respectivament.

Jordà ha recordat que ahir, mentre es feia el cara a cara entre els caps de llista de PSOE i PP, a Durango (Euskadi) Junqueras i Otegi es "conjuraven" per fer avançar l'autodeterminació dels dos territoris.

La número dos de la candidatura d'ERC al Congrés ha advertit que hi ha un "neofranquisme" que, de manera "desacomplexada, desafiant i alegre" mira la ciutadania als ulls i l'amenaça de "governar les seves vides". En aquesta línia, Jordà ha alertat que el 23-J també estarà en joc la llengua i l'escola catalana.

L'exconsellera també ha asseverat que no seran el PSC de Meritxell Batet ni els comuns els qui defensin "millor" els interessos de Catalunya, perquè són partits "sucursalistes" de PSOE i Sumar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: