Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca d'Alcover torna a obrir amb una imatge renovada

El centre ha entrat a formar part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya

Acte de reobertura de la Biblioteca Municipal d'Alcover, amb una sessió de conta contes pels infants Acte de reobertura de la Biblioteca Municipal d'Alcover, amb una sessió de conta contes pels infants CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Setembre 2017 16:57

L'acte de reobertura de la Biblioteca d'Alcover s'ha celebrat aquest divendres 29 de setembre a la tarda i ha permès fer una visita per les noves instal·lacions. Hi han assistit Josep Vives, cap de servei de les biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Neus Martorell, cap de la Central de Biblioteques de Tarragona i i l'alcalde d'Alcover, Robert Figueras juntament amb els regidors del consistori.

Al finalitzar la visita s'ha celebrat un conta contes infantil a càrrec de la companyia Ruskus Patruskus amb l'espectacle 'Setciències'. Els infants que s'hi han donat cita també han pogut votar per escollir el nom del parell de "bandolerets" que seran la "mascota/icona" de la biblioteca, ideats per Javier Rubio.

A partir d'ara, la biblioteca entra a formar part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya amb les novetats i avantatges que aquesta incorporació comporta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: