Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Falset presenta la jornada 'No jubilem la memòria'

Els assistents podran participar divendres i dissabte en activitats i visites guiades sobre memòria històrica 

El Castell de Falset El Castell de Falset CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 25 Mai 2018 08:16

Falset ho té tot a punt per les XIII Jornades de 'No jubilem la memòria' que tindrà lloc el 25 i 26 de maig. El tret de sortida serà el divendres, 25 de maig, a les 16:30h, al Mas de la Coixa, amb la visita històrica pels espais de la XV Brigada al Priorat a la carretera de Darmós i Chabola Valley. Posteriorment, a les 20h, a la sala d'actes del Consell Comarcal del Priorat, es celebrarà la presentació del llibre 'Tocats pel Vent' de Jordi Martí Rueda.

L'endemà, el 26 de maig, a les 9h, amb el punt de trobada al pàrquing de l'Euterpe de Falset, es visitaran els espais de la Batalla de l'Ebre per seguir els passos de la XV brigada pas del riu a Vinebre, l'osera memorial de les Camposines, Corbera i Cota 705. A les 14:15h es podrà gaudir del dinar popular a Falset amb reserva prèvia.

Per la tarda, a les 17h, es realitzarà el passi del curtmetratge 'La mirada obliqua' de Jesús Monllaó, nominat als Goya al millor curtmetratge de ficció l'any 2002. A les 18h es celebrarà una taula rodona sota el nom 'Fosses comunes i el banc d'ADN de les víctimes de la Civil' amb el catedràtic d'Història contemporània, Josep Sánchez; l'historiador Josep Munté; l'impulsor del banc d'ADN, Roger Heredia; i el fill del soldat enterrat a la fossa comuna de la Bisbal de Falset, Pere Manyosa.

Finalment, a les 19h, actuarà la Coral Vila de Falset acompanyat d'una copa de vi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: