Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sant Salvador estrena avui el documental sobre el Carnaval del barri

El documental es podrà veure per primer cop, aquest divendres, a les 19:30h, a la terrassa de la Llar de Jubilats del barri tarragoní

Escena del documental 'Carnaval Sansa Jove' Escena del documental 'Carnaval Sansa Jove' FRAME / ASSOCIACIÓ ARIADNA
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 19 Febrer 2021 12:16

El documental 'Carnaval Sansa Jove' s'estrenarà presencialment, aquest divendres 19 de febrer, a les 19:30h, a la terrassa de la Llar de Jubilats de Sant Salvador de Tarragona. L'estrena tindrà un aforament limitat amb invitació.

El documental retrata en poc més de 30 minuts com viuen el carnaval tres joves del barri tarragoní - la Carla, l'Eloi i l'Ana- durant tot l'any fins gaudir de la gran festa. Els joves fan de fil conductor de l'audiovisual aportant el seu testimoni sobre les diferents maneres d'implicar-se en una de les tres comparses del barri: Disc 45, ADC (Aerodance) i el col·lectiu de Dones. 

L'audiovisual, dirigit per Carolina Lucas i produit per l'equip de l'Associació Ariadna, també aporta nombroses imatges i escenes de les darreres edicions de la festa i en les que Sant Salvador sempre ha estat un dels barris referents del Carnaval tarragoní. Un documental amb molt de ritme, color, coreografies, humor i, sobretot, emocions. 

El documental està inscrit dins del projecte SansaLab de l'Associacio Ariadna que compta amb el suport de Joventut de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i la Càtedra d'Inclusió Social de la URV, així com la col·laboració de l'AV Sant Salvador i altres entitats i col·lectius el barri.

Després de l'estrena, el documental també es podrà veure a través del Canal Youtube de l'Associació Ariadna.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: