Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Port de Tarragona acull una exposició sobre activistes dels drets humans i ambientals amenaçats de mort a Centreamèrica

La mostra fotogràfica 'Activistes per la vida', de Gervasio Sánchez, s'inaugurarà el proper 16 de setembre al Tinglado 2 

Imatge de l'exposició fotogràfica sobre activistes dels drets humans i ambientals amenaçats de mort a Centreamèrica, -a Hondures i Guatemala Imatge de l'exposició fotogràfica sobre activistes dels drets humans i ambientals amenaçats de mort a Centreamèrica, -a Hondures i Guatemala ARXIU / INFOCAMP
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 10 Setembre 2021 17:25

El proper dijous 16 de setembre, a les 18h, el Tinglado 2 del Moll de Costa del Port de Tarragona acollirà la inauguració de l'exposició ‘Activistes per la vida’ de Gervasio Sánchez. Una exposició fotogràfica sobre activistes dels drets humans i ambientals amenaçats de mort a Centreamèrica, -a Hondures i Guatemala-, dos dels països amb més violència del món.

L'exposició recull el testimoni gràfic de persones perseguides i criminalitzades per exercir el dret a defensar la terra, el territori i les persones que l'habiten.

L'autor, Gervasio Sánchez, oferirà el proper divendres 17 de setenbre, a les 18h i a les 19:30h, dues visites guiades a l'exposició.

Tant la inauguració com les visites guiades són gratuïtes però, per assistir--hi, cal fer la reserva prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

La mostra, que estarà oberta fins al 31 de gener de 2022, està emmarcada dins de les Festes de Santa Tecla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: