Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El festival solidari 'Juguetes del Rock' torna amb força aquest dissabte a l'Anella Mediterrània

Els visitants entraran fent la donació d'una joguina i gaudiran d'exhibicions de Carnaval, zumba, beisbol, karate, màgia de prop, jocs i concerts de rock

L'objectiu del festival és recollir el màxim de joguets possibles perquè cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal L'objectiu del festival és recollir el màxim de joguets possibles perquè cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal ARXIU / JUGUETES DEL ROCK
Cultura Josep Cartanyà
Divendres, 19 Novembre 2021 20:02

Tot és a punt per gaudir del festival solidari 'Juguetes del Rock', que tindrà lloc aquest dissabte 20 de juny, a partir de les 11:30h, a l'Anella Mediterrània de Tarragona, organitzat per la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) i l'Associació El Rock és Cultura. Els visitants tan sols caldrà que portin una joguina nova per entrar al recinte i gaudir de tota una jornada d'activitats i gastronomia: exhibicions de Carnaval, Zumba, beisbol, karate, jocs, màgia de prop i concerts de rock.

Les activitats arrencaran, a les 11:45h, amb una sessió de zumba solidària. A les 12:50h, diverses comparses de la ciutat reapareixeran després de dos anys inactives per la pandèmia per oferir una exhibició de balls de Carnaval. També es podrà gaudir d'espectacles de màgia de prop i jugar al nou joc de taula 'Tarraco Ciy', una versió tarragonina del popular 'Monopoli'. I quan hi hagi gana, durant tot el dia una food truck oferirà un servei de cuina amb productes "KM 0".

Ja a la tarda, a les 16:00h, serà un bon moment per aprendre a jugar a beisbol, gràcies a la demostració que ens farà el Club de Beisbol Wolves Tarragona. A continuació, a les 17:00h, el Karate Club Shuto ens té preparada una original exhibició de karate a ritme de rock.

En aquest festival solidari no hi podien faltar els concerts de rock. A partir de les 17:30h, desfilaran per l'escenari de l'Anella Mediterrània els grups Fingerbiter, Alongside Merry, Ian Lints, Clear Field i S'Naked. També es podrà gaudir dels ritmes de salsa de l'Escola Salixto.

Juguetes del Rock cartell 2021

La barra solidària

El festival 'Juguetes del Rock' tindrà una doble vessant solidària. D'una banda, les joguines que es recolliran a l'entrada perquè cap nen i nena es quedi senses joguina aquest Nadal i, per altra part, els diners recaptats a la "barra solidària", que es destiran a les entitats socials convidades pel festival: Fundación Niemann Pick España, l'associació d'autisme Todos En Azul, AFANOC-Nens Contra el Càncer, l'associació d'epilèpsia de Tarragona #epilep i el Banco Obrero. Totes elles tindran un estand informatiu per donar a conèixer els seu projectes a la població.

D'altra banda, les associacions de veïns que pertanyen a la FAVT disposaran aquesta setmana d'una "FILA 0", un punt d'atenció al seu local per recollir les donacions de joguines d'aquelles persones que no puguin assistir al festival.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: