Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Creixell acollirà la Gran Rua de Carnaval aquest dissabte

Un total de 1.200 persones, 17 carrosses i dues comparses es donaran cita aquest 17 de febrer, a les 20 h, a l’avinguda Catalunya

Imatge del Carnaval de Creixell l'any 2019 Imatge del Carnaval de Creixell l'any 2019 AJUNTAMENT DE CREIXELL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2024 10:29

Creixell acollirà la Gran Rua de Carnaval aquest dissabte 17 de febrer. L’acte començarà a les 20 h a l’Avinguda Catalunya, i està previst que participin un total de 1.200 persones, 17 carroses i dues comparses.

Aquesta no serà l’única rua que se celebri al municipi aquest 2024, ja que com a novetat d’enguany, també n’hi haurà una el 10 d’agost de 2024.

Participació d’altres municipis

El Carnaval de Creixell comptarà, com ja és habitual, amb participació de carrosses i comparses d’altres municipis. Dissabte acolliran figurants de Torredembarra, Altafulla, La Riera de Gaià, La Pobla de Montornès, Roda de Berà i una carrossa provinent d’Alcover.

Continua la festa

Un cop finalitzada la Gran Rua de Carnaval, a partir de les 23 h, el Casal Municipal serà l’escenari de la Festa de Carnaval, amb la música de DJ Xatarra. L’entrada és lliure i es disposarà de servei de bar i entrepans amb diversos food trucks.

L’organització recomana fer cas a les indicacions de la Policia Local, el personal de seguretat i Protecció Civil de Creixell, especialment davant de l’aglomeració de gent prevista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: