Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Camela actuarà a la Pobla en la seva gira "30 años contigo"

El duo madrileny actuarà al Complex Esportiu Municipal, el dissabte 13 de juliol, en el marc de les Festes d’Estiu

El duo madrileny Camela actuarà al Complex Esportiu Municipal de la Pobla de Mafumet, el dissabte 13 de juliol El duo madrileny Camela actuarà al Complex Esportiu Municipal de la Pobla de Mafumet, el dissabte 13 de juliol CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 29 abril 2024 22:16

Camela serà el protagonista del gran concert d’estiu de la Pobla, un esdeveniment que se celebra en el marc de la programació de les Festes d’Estiu del municipi. El duo madrileny actuarà a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal (CEM), la nit del dissabte 13 de juliol, i ho farà amb una gira molt especial per tal de celebrar el 30è aniversari d’ençà de la creació del grup.

Així doncs, amb ’30 años contigo’, Camela repassarà els principals èxits d’una carrera marcada per un estil únic: “Olé”, “Cuando zarpa el amor”, “Háblale de mi”, “La estación del querer”, “Palabras de papel” “Lágrimas de amor” i moltes altres cançons convertides ja en himnes que traspassen les barreres generacionals i que sonaran, per primer cop, a la Pobla de Mafumet.

Amb aquesta gira, el duo format per María Ángeles Muñoz i Dioni Martín vol demostrar que 30 anys després de pujar per primer cop a l’escenari, continua amb la mateixa energia i entusiasme per seguir compartint els seus temes musicals i fent ballar el seu públic. I és que, al llarg de la seva trajectòria, Camela ha creat un estil propi, amb la seva tecno-rumba que fusiona l’estil clàssic amb el contemporani (el flamenc i el pop), que captiva el seu públic gràcies a la seva energia i al seu entusiasme.

Entrades a la venda, a partir de l’1 de maig

El pròxim dimecres 1 de maig, es posaran a venda les entrades a través del perfil de la Pobla a Koobin (https://poblamafumet.koobin.cat/). El preu de l’entrada és de 20 euros per persona, en un concert que forma part de la gira que Camela està duent a terme per diferents punts de la geografia espanyola i que ja ha penjat el cartell d’entrades exhaurides per a les cites de Santander, Montmeló i Sevilla, entre altres.

Sant Joan al ritme de Stay Homas

D’altra banda, l’altra gran cita musical dels propers mesos a la Pobla arribarà el 15 de juny. Serà en el marc de la Festa Major de Sant Joan i comptarà amb la presència d’un dels grups del moment en el panorama musical català: Stay Homas. El trio sorgit durant el confinament pandèmic presentarà el seu darrer treball discogràfic, ‘HOMAS’ i repassarà els seus grans èxits.

El concert tindrà lloc a la pista coberta del CEM, a partir de les 23 hores i amb entrada lliure fins a completar l’aforament de l’espai.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: