Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mònica Bartolí impartirà un taller de pallassos per adults a Sarral

El taller s'impartirà el 13 d’abril, a la Sala Àcrata, amb l’objectiu de donar a conèixer la metodologia de transformació de la màscara

Imatge de la Sala Àcrata de Sarral Imatge de la Sala Àcrata de Sarral AJUNTAMENT DE SARRAL
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 29 Març 2024 10:53

La pallassa mofa vallenca Mònica Bartolí impartirà un taller de pallassos per adults a la Sala Àcrata de Sarral. El curs es farà amb l’objectiu de donar a conèixer i experimentar aquesta metodologia de transformació amb la màscara, coneguda com “la més petita del món”.

La proposta, coneguda com “El Nas Vermell”, vol aportar a l’individu “la transgressió a partir de l’error i la quotidianitat d’un mateix i sensibilitzar als participants vers l’art del riure’s d’un mateix per allunyar-los de l’estereotip d’allò únicament estètic que ens fa arribar la societat en aquest terme, alhora que també ens fa partícips d’un procés creatiu que implica investigació, recerca, disseny, creació i exhibició”.

La sessió es desenvoluparà el 13 d’abril i tindrà una durada de 5 hores, de 9.30 h a 14.30 h. Les places son limitades i les inscripcions estaran obertes fins el 8 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: