Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell homenatja Àngel Guimerà amb un concert popular

L'acte central de l'Any Guimerà, que tindrà lloc aquest dissabte 13 d’abril, a les 20 h, destacarà la part musical de la seva obra

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martinez, i la regidora de Cultura, Silvia Vaquero, van presentar l'acte central de l'Any Guimerà acompanyats de representant de les formacions participants L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martinez, i la regidora de Cultura, Silvia Vaquero, van presentar l'acte central de l'Any Guimerà acompanyats de representant de les formacions participants AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Cultura Redacció Infocamp
Dilluns, 08 abril 2024 07:15

El proper dissabte 13 d’abril, a les 20 h, al c/ Quatre Fonts, es farà l’acte central al Vendrell de l’Any Guimerà, amb un concert per homenatjar el poeta i dramaturg amb motiu del centenari de la seva mort des del punt de vista musical de la seva obra.

El programa del concert es presenta com un recorregut vital que inclourà fragments de la 'Cantata Guimerà', composta per Carlota Baldrís, en la qual s’explica la vida d’Àngel Guimerà i que serà interpretada per la Coral Petit Estel, el Cor Joves Veus i Cor Bàsic i Cor Veus Blanques de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, amb Rosa Bertran al piano.

Al concert també s'interpretaran 'Cançons de Guimerà', a càrrec de la soprano, Griselda Ramon, i el piano, Àlex Jordi. Seran duets amb música d’Enric Morera i una cançó que va ser creada pel projecte 'Terra Baixa' del grup Polièdric.

L'acte comptarà amb la interpretació del Cor-Orfeó Parroquial del Vendrell de 'Les fulles seques' (Enric Morera) i 'Catalunya plora' (Ramon Vidal / Joan Viladomat, amb arranjament de Josep M. Guitart).

Finalment s'interpretaran fragments de 'Mar i cel', a càrrec de Ramon Balasch, cantant i actor vendrellenc; Núria López, cantant i actriu coneguda pel seu pas al programa Eufòria de TV3, i Sergi Cuenca, director de teatre musical, amb una sorpresa final.

L’acte serà conduït per l’actriu Rosa Andreu amb un guió confeccionat per Neus Oliveras que sintetitza la vida d’Àngel Guimerà en quatre moments: la infantesa, la joventut i maduresa, l’homenatge popular i la internacionalització.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: