El CP Calafell s'assegura jugar el playout de l'OK Lliga

Els verds s'imposen per 4 a 1 al Mataró en l'últim partit al Joan Ortoll i es planten en la darrera jornada amb opcions de lluitar per la quarta plaça

Arnau Xaus ha anotat dos dels quatre gols del CP Calafell Arnau Xaus ha anotat dos dels quatre gols del CP Calafell ARXIU / INFOCAMP
Diumenge, 28 abril 2024 20:41

El CP Calafell ha vençut el Mataró per 4 a 1 en el partit corresponent a la penúltima jornada de la Parlem OK Lliga, que s'ha disputat de forma unificada. La victòria aconseguida en l'últim partit al Joan Ortoll assegura matemàticament la classificació dels verds per al playout de lliga.

El Calafell rebia avui a un Mataró que va certificar el seu descens la passada jornada. El capità Arnau Xaus ha obert la llauna, al minut 8, amb el primer gol del partit (1-0). Però la resposta del Mataró ha arribat amb l'empat, al minut 13, obra de Lluc Vila (1-1). Amb aquest resultat s'arribaria al descans.

La segona part ha resultat més complicada pel Calafell del que s'esperava, sobretot per la falta d'encert en els primers minuts. No ha estat fins al minut 44, quan Sergio Miras ha aconseguit trencat el gel i marcar el gol que tornava a avançar els verds (2-1). Al 46, Xaus ha anotat una falta directa que suposava el gol de la tranquil·litat (3-1) i Jordi Ferrer, a l'últim minut, arrodonia la victòria amb el 4 a 1 definitiu.

Després d'aquesta penúltima jornada, el CP Calafell recupera la cinquena posició, amb 38 punts, i arribarà a la última jornada amb opcions de lluitar per la quarta plaça que li donaria el factor pista a favor en el playout. Tres equips es jugaran aquesta plaça: Reus Deportiu (4rt, 39p punts); CP Calafell (5è, 38 punts) i CP Voltregà (6è, 37 punts).