Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Mulassa dels Pallaresos renova el seu vestuari

L'element festiu ha renovat les seves faldilles, gràcies a la línia de subvencions a entitats sense ànim de lucre de la Diputació de Tarragona

La Mulassa dels Pallaresos ha renovat les seves faldilles La Mulassa dels Pallaresos ha renovat les seves faldilles COLLA GEGANTERA DELS PALLARESOS
Cultura Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Mai 2024 07:05

La Mulassa dels Pallaresos, propietat de la Colla Gegantera del municipi, ha renovat les seves faldilles, gràcies a la línia de subvencions a entitats sense ànim de lucre de la demarcació destinades a inversions en equipaments culturals o d'interès ciutadà, en béns inventariables i en elements patrimonials (any 2023) de la Diputació de Tarragona.

Des de fa uns dies, l'estimat element popular llueix un vestuari renovat on es manté el color verd però amb una tonalitat molt més intensa i amb una tela de molta més qualitat. L'escut dels Pallaresos, brodat amb fil daurat, continua presidint els dos laterals de la Mulassa.

L'actuació ha tingut un cost de 2.420 euros, dels quals un total de 1.167,66 euros han estat subvencionats per la Diputacói de la resta se n'ha fet càrrec la Colla Gegantera.

La intervenció ha estat obra del taller Sergi Iglesias de Valls qui, a banda de renovar el vestit, ha aprofitat per reparar algun petit cop que presentava el cap de la Mulassa i per ampliar l'espai per on miren els portadors, situat al coll de l’element.

El cap de colla de l’entitat, Enric Brunet, ha destacat que “sabem que la Mulassa és un element molt estimat per a tots els nens i nenes dels Pallaresos i ens fa molta il·lusió haver renovat la seva roba que, com a conseqüència de l'ús i les actuacions, estava força deteriorada després dels seus 17 anys de balls esbojarrats”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: